Begeleiding Individueel

Een individuele sessie komt heel organisch tot stand. Jouw energie en jouw thema staan hierbij centraal, er is ruimte voor je vragen en er wordt een veilige omgeving gecreëerd waarbinnen je jezelf kan zijn met alle aspecten die deel uitmaken van je wezen.

De sessie is altijd een aaneensluitend geheel met mogelijke onderdelen van gesprek, Reiki, Bach bloesems, Gong klankbad, Council (Veronika's gidsen geven raad en je kan vragen stellen), EFT, Tarot, Opstelling, ...
Het kan natuurlijk ook enkel een gesprek zijn, op het moment zelf wijst dit zich vanzelf uit.
De duur is max. 2 uur: de ideale tijdspanne om iets nieuws op te nemen en een energetisch werk te doen.
Een dergelijke sessie kan daarna nog een hele tijd doorwerken.

Tarief: 120 €
Betalen bij voorkeur cash ter plaatse. Mocht het moeilijk zijn voor je om je van cash te voorzien, dan kan je ook ter plaatse betalen met payconiq. Betaal je liever via bancontact, credit card, paypal, ... dan kan je dat op voorhand doen via onze 'webwinkel' www.ki-shop.be (bij iedere digitale betaling verdwijnt er geld uit de maatschappij naar de banken).

Enkel op afspraak:
graag via mail een afspraak maken: geef aan welke dag van de week het best mogelijk is voor je en of je bij voorkeur overdag komt of 's avonds; je krijgt dan een mail terug met enkele mogelijkheden.

Laat ons je keuze uit die voorgestelde mogelijkheden aub zo snel mogelijk weten om te vermijden dat de voorgestelde data reeds ingenomen zouden zijn: wij kunnen de voorgestelde data niet onbeperkt vrijhouden.

Je ontvangt na je keuze zeker van ons nog een bevestigings-mail met de exacte datum en uur van afspraak.

 

veronika@derodedraak.net

(check zeker ook eens je mail in de spam/junk-map mocht je geen reactie ontvangen. Wij merken de laatste tijd op dat oa. gmail accounts onze mail in een spam/junk-map zetten)

 

... beschik je over een smartphone of ander toestel dat opnames toelaat, dan staat het je vrij de sessie op te nemen om nadien inzichten van tijdens de sessie te herbeluisteren.

Belangrijk: ik doe geen toekomstvoorspellingen met Tarot. Ik gebruik de kaarten in dialoog met jou, om dieper inzicht te verwerven in een bepaalde situatie in je leven waar je niet klaar in ziet, en om de energetische afdruk van dat moment in je leven te 'lezen'. De Tarot-kaarten (of andere orakelkaarten) fungeren als spiegels voor je energetische patronen en als vensters om naar je eigen leven te kijken.