Meditaties

 

Alle meditaties gaan door via Zoom.

We volgen met onze meditaties de bewegingen van de maan en mediteren altijd de avond voor het exacte tijdstip van de volle maan (dus bijvoorbeeld als de maan vol is op dinsdag om 13u45, dan mediteren we op maandagavond).

 

In januari start onze meditatiecyclus via Zoom met als jaarthema “Verdichting der Dimensies” (Het Samenkomen van de Werelden) - een thema dat we doorheen de 13 manen van 2023 samen gaan exploreren, en dat ziet er alvast spannend uit!

Elk van de maanmeditaties heeft een eigen thema en is een energetisch krachtige ruimte waarin we samenkomen, waar we informatie ontvangen voor ons leven, en waarin we bewustzijnsreizen kunnen maken. 

Misschien worden het 13 excursies naar de wereld van het Oude Volk!? Hoogstwaarschijnlijk maken we reizen die ons niet "ergens" naartoe brengen, maar ons dieper laten thuiskomen in onze eigen kernachtige werkelijkheid.

Het collectief van gidsen dat hierin met ons samenwerkt is er helemaal klaar voor en zal ons in vreugdevolle lichtheid begeleiden.

 

Data 2023

- vrijdag 06 januari 2023

- zaterdag 04 februari 2023

- maandag 06 maart 2023

- woensdag 05 april 2023

- donderdag 04 mei 2023

- zaterdag 03 juni 2023

- zondag 02 juli 2023

- dinsdag 01 augustus 2023

- woensdag 30 augustus 2023

- donderdag 28 september 2023

- zaterdag 28 oktober 2023

- zondag 26 november 2023

- dinsdag 26 december 2023

 

WAT HOUDEN ONZE MAAN-MEDITATIES IN?

We bouwen de avond zachtjes op in afstemming op het jaarthema en op het maan(d)thema (dat doorgegeven wordt aan wie is ingeschreven).

Deze opbouw leidt naar de meditatie waarin een gids uit ons collectief (Merlijn, Elim, Trismenia, Michaël, Rafaël, Gabriël of Metatron) aan het woord is via channeling. 

Wie nog nooit deelgenomen heeft aan een meditatie bij ons, geen nood, de avond wordt stap voor stap begeleid, we maken er keer op keer een mooi geheel van. 

 

DEELNEMEN

Om mee te doen is een basisnotie vereist van spiritueel werk, meditatie, of energetisch / helend werk. Het is geen meditatie-“cursus”, je wordt verondersteld te kunnen omgaan met reacties (fysiek, emotioneel, mentaal) die tijdens en na de meditaties kunnen opduiken.

Het is belangrijk dat je onderscheid kan maken tussen welke meditatie-indrukken interessant zijn om in groep te delen en welke voor jezelf zijn, dit om de uitwisselingsrondes niet nodeloos te belasten met te veel persoonlijke informatie of details.

Je hoeft echter geen doorwinterde mediteerder te zijn, je wordt zacht, liefdevol en veilig begeleid en meegedragen in het groepsveld, je krijgt tijd om te wennen, te groeien, je te ontwikkelen.
 

Er zijn twee formules om uit te kiezen:


1 - Een losse meditatie volgen

Je betaalt het bedrag voor 1 losse meditatie en je kan de Zoom-opname van die meditatie gedurende de week daarna nog herbekijken.

PRIJS: 20€ / meditatie.

Je kan inschrijven via ki-shop.be/meditatie


2 - Het jaar-engagement

Je schrijft in voor het hele jaar en betaalt de jaarbijdrage op voorhand. 

Dit geeft je toegang tot het herbeluisteren (van elke meditatie wordt een audio opname gemaakt) van alle meditaties, het hele jaar door.

Als je een meditatie mist, heb je achteraf nog een week lang toegang tot de volledige Zoom-opname (video), en het hele jaar lang tot de audio van de meditatie zelf (de Zoom-opname is van de volledige avond, de audio enkel van de geleide meditatie).

PRIJS: 195 € (13 meditaties in 2023 aan 15€)
 Je kan inschrijven via ki-shop.be/meditatie

 

! wens je je nog te engageren voor de jaarcyclus nadat het meditatiejaar al is aangevat?

Gebruik dan de kortingscode LATEVOGEL bij het afrekenen. Wij passen het bedrag van deze code maandelijks aan in functie van de reeds voorbije meditaties.

 

Wie ingeschreven is voor het jaarengagement ontvangt via mail een code die toelaat in te loggen op onze meditatie-webpagina. Zo kan je wanneer je wil gedurende het ganse jaar de mp3-audio opname van elke geleide meditatie beluisteren. De integrale Zoom video opname blijft tot 1 week na de meditatie zelf actief.

 

klik hier naar de jaarengagement-webpagina voor de cyclus 2023 

 

Problemen om te connecteren? Via mail geen Zoom inlogcode ontvangen ? (mogelijks is deze mail in je spam-map terechtgekomen) --> stuur voor de start van de meditatie een sms naar Luc's gsm: 0478 66 74 50