Meditaties

 

Alle meditaties gaan door via Zoom.

We volgen met onze meditaties de bewegingen van de maan en mediteren altijd de avond voor het exacte tijdstip van de volle maan (dus bijvoorbeeld als de maan vol is op dinsdag om 13u45, dan mediteren we op maandagavond).

 

In januari 2024 start onze meditatiecyclus via Zoom met als jaarthema "Bondgenoot" - een thema dat we doorheen de 11 meditaties in 2024 samen exploreren.

Elk van de maanmeditaties heeft een eigen thema en is een energetisch krachtige ruimte waarin we samenkomen, waar we informatie ontvangen voor ons leven, en waarin we bewustzijnsreizen kunnen maken. 

We maken reizen die ons niet "ergens" naartoe brengen, maar ons dieper laten thuiskomen in onze eigen kernachtige werkelijkheid.

Het collectief van gidsen dat hierin met ons samenwerkt begeleidt ons in vreugdevolle lichtheid.

 

Data 2024 (11 meditaties in 2024)

Jaarthema: "Bondgenoot"

- woensdag 24 januari 2024 - thema "Bondgenoot" (cancelled)

- vrijdag 23 februari 2024

- zondag 24 maart 2024

- dinsdag 23 april 2024

- woensdag 22 mei 2024

- vrijdag 21 juni 2024

- zaterdag 20 juli 2024

- maandag 19 augustus 2024

- dinsdag 17 september 2024

- woensdag 16 oktober 2024

- vrijdag 15 november 2024

- zaterdag 14 december 2024

 

WAT HOUDEN ONZE MAAN-MEDITATIES IN?

We bouwen de avond zachtjes op in afstemming op het jaarthema en op het maan(d)thema (dat doorgegeven wordt aan wie is ingeschreven).

Deze opbouw leidt naar de meditatie waarin een gids uit ons collectief aan het woord is via channeling. 

Wie nog nooit deelgenomen heeft aan een meditatie bij ons, geen nood, de avond wordt stap voor stap begeleid, we maken er keer op keer een mooi geheel van. 

 

DEELNEMEN

Om mee te doen is een basisnotie vereist van spiritueel werk, meditatie, of energetisch / helend werk. Het is geen meditatie-“cursus”, je wordt verondersteld te kunnen omgaan met reacties (fysiek, emotioneel, mentaal) die tijdens en na de meditaties kunnen opduiken.

Het is belangrijk dat je onderscheid kan maken tussen welke meditatie-indrukken interessant zijn om in groep te delen en welke voor jezelf zijn, dit om de uitwisselingsrondes niet nodeloos te belasten met te veel persoonlijke informatie of details.

Je hoeft echter geen doorwinterde mediteerder te zijn, je wordt zacht, liefdevol en veilig begeleid en meegedragen in het groepsveld, je krijgt tijd om te wennen, te groeien, je te ontwikkelen.
 

Er zijn twee formules om uit te kiezen:


1 - Een losse meditatie volgen

Je betaalt het bedrag voor 1 losse meditatie en je kan de Zoom-opname van die meditatie gedurende de week daarna nog herbekijken.

PRIJS: 20€ / meditatie.

Je kan inschrijven via ki-shop.be/meditatie


2 - Het jaar-engagement

Je schrijft in voor het hele jaar en betaalt de jaarbijdrage op voorhand. 

Dit geeft je toegang tot het herbeluisteren van alle meditaties, het hele jaar door (van elke meditatie wordt een audio opname gemaakt).

Als je een meditatie mist, heb je achteraf nog een week lang toegang tot de volledige Zoom-opname (video), en het hele jaar lang tot de audio van de meditatie zelf (de Zoom-opname is van de volledige avond, de audio enkel van de geleide meditatie).

PRIJS: 165 € (11 meditaties in 2024 à 15€/meditatie ipv 20€/losse meditatie)
Je kan inschrijven via ki-shop.be/meditatie

 

Problemen om te connecteren? Via mail geen Zoom inlogcode ontvangen ? (mogelijks is deze mail in je spam-map terechtgekomen) --> stuur voor de start van de meditatie een sms naar Luc's gsm: 0478 66 74 50