Begeleiding op Afstand


De mogelijkheden:

1. Energetische Healing op afstand.
2. Gidsen Council.
3. Time Lapse.
4. Bach Consult.

 

Opgelet: door de lock-down-ervaring denken klanten plots dat de afstandssessies een video-uitwisseling zijn via Skype, Zoom, Facetime,... Dit is NIET het geval!
Hieronder lees je hoe deze sessies al jaren in hun werk gaan.

 

1. Healing op afstand

Hiervoor dien je ontspannen bij jou thuis te zitten of te liggen (dus niet in de auto, op je werk of terwijl je bezig bent met een of andere activiteit. Zorg ook best dat je huisgenoten je niet komen storen). Ideaal is dat je kan liggen, in bed of op de sofa, en dat je het warm genoeg hebt (want door energieverschuivingen in je lichaam kan je het plots fris krijgen). Je mag gerust in slaap vallen, maar de beste toestand is ontspannen liggen terwijl je wakker bent en zonder verwachtingen rustig registreren wat er in je lichaam of in je gemoed gebeurt.
Je mag je aandachtspunt(en) doormailen tot de avond voor de eigenlijke sessie - beperk je tot het belangrijkste in enkele korte zinnetjes.
Na afloop ontvang je via mail (WeTransfer) de audio-link om het verloop van de healing volledig te beluisteren.
Een sessie bestaat voor de ontvanger in feite uit twee componenten: het eerste deel, in stilte, in rust, in eigen ervaring of afstemming (in slaap vallen door ontspanning is helemaal okee); het tweede deel is het beluisteren van de audio (op een tijdstip naar keuze en zo vaak je wil) waardoor het veld van de sessie opnieuw geactiveerd wordt, terwijl de energie dan concreet wordt doorgetrokken naar je dagelijks leven.

Praktisch:
Duur: max. 1 uur. Op afspraak (veronika@derodedraak.net(check zeker ook eens je mail in de spam/junk-map mocht je geen reactie ontvangen. Wij merken de laatste tijd op dat oa. gmail accounts onze mail in de spam/junk-map zetten).


Prijs (healing + audio opname): 75 €.

De begeleiding op afstand gaat enkel door na afspraak, op een samen te bepalen tijdstip en nadat het bedrag ontvangen is.
 > klik hier voor de betaalmogelijkheden (via ki-shop.be)

Kies je voor een reeks, dan kan je ineens 4 sessies boeken: dan is de prijs 4x65 € (ipv 4x75 €)

 

2. Gidsen Council

In deze vorm van afstandsbegeleiding spreekt een van Veronika's gidsen tot jou (degene die het best kan helpen komt).
Je mag een thema of vraag doormailen tot de avond voor de eigenlijke sessie -beperk je tot de belangrijkste thema's/vragen in enkele korte zinnetjes.
De sessie wordt opgenomen en je ontvangt de opname als m4a/mp3 via mail (WeTransfer).
Een sessie bestaat voor de ontvanger uit twee componenten: het eerste deel, in stilte, in rust, in eigen ervaring of afstemming ((in slaap vallen door ontspanning is helemaal okee); het tweede deel is het beluisteren van de audio (op een tijdstip naar keuze en zo vaak je wil) waardoor het veld van de sessie opnieuw geactiveerd wordt, terwijl de energie dan concreet wordt doorgetrokken naar je dagelijks leven.

Praktisch:
Op afspraak (veronika@derodedraak.net(check zeker ook eens je mail in de spam/junk-map mocht je geen reactie ontvangen. Wij merken de laatste tijd op dat oa. gmail accounts onze mail in de spam/junk-map zetten).


Prijs (sessie +  audio opname): 75 €.

Een "Gidsen Council" gaat enkel door op afspraak en nadat het bedrag ontvangen is.
 > klik hier voor de betaalmogelijkheden (via ki-shop.be).


Kies je voor een reeks, dan kan je ineens 4 sessies boeken: dan is de prijs 4x65 € (ipv 4x75 €)
 

3. Time Lapse

Dit is een afstandsbehandeling met een door Veronika ontwikkelde techniek, die over een tijdspanne van meerdere dagen, een week, ... gegeven wordt als een doorlopende beweging. Gedurende die periode stemt Veronika zich meermaals af en geeft bijsturing. Ze laat jou weten wanneer ze start en wanneer ze afrondt (aangevuld met een observatie wanneer er iets meldenswaardig plaatsvindt, via mail).
Bij een Time Lapse behandeling hoef je zelf niets te doen.

Praktisch:
Op afspraak (veronika@derodedraak.net(check zeker ook eens je mail in de spam/junk-map mocht je geen reactie ontvangen. Wij merken de laatste tijd op dat oa. gmail accounts onze mail in de spam/junk-map zetten)


Prijs: 75 €.

De begeleiding op afstand gaat enkel door na afspraak, op een samen te bepalen tijdstip en nadat het bedrag ontvangen is.
 > klik hier voor de betaalmogelijkheden (via ki-shop.be)

 

4. Bach Consult

Dit consult houdt in dat je via mail (veronika@derodedraak.net) jouw thema('s) / aandachtspunten doorgeeft. Veronika stemt zich af op jou en maakt een samengestelde Bach-kuur voor jou (30ml pipetflesje met benodigde remedies). Je ontvangt jouw postpakket met flesje + een mail met een woordje uitleg over jouw samenstelling.

> klik hier voor de betaalmogelijkheden (via ki-shop.be)