Ki&C°
het Huis van Zijn

Edingsesteenweg 402
9400 Denderwindeke

BELGIË

 

e-mail:
veronika@derodedraak.net

info@derodedraak.net

Telefoon:
Contact, info en afspraken bij voorkeur via mail.

Wij zijn moeilijk te bereiken via telefoon en mogelijks komt u op ons antwoordapparaat terecht  (er kan elk moment een consultatie, klas of andere activiteit aan de gang zijn die we niet kunnen storen of onderbreken).
Mocht u toch ons telefoonnummer nodig hebben: +32(0)54 33 15 10
(bvb. bij een 'last minute' afmelding of door omstandigheden te laat op afspraak,...)

 

Bank:
Ki&C°
iban: BE06 0012 4837 2822
bic: GEBABEBB

Btw:
ons btw-/ondernemingsnummer: BE0.748.275.222
(alle prijzen die vermeld staan op onze website zijn btw inbegrepen).

 

Wegbeschrijving:

Denderwindeke is een deelgemeente van Ninove.


Vanuit Ninove: N255 richting Edingen (dit is reeds de Edingsesteenweg) ca. 3 km verder rijdt men Denderwindeke binnen - voorbij de kerk op de linkerkant, net vóór de richtingwijzer naar Lieferinge, is nr. 402  (2° huis voorbij de apotheker en naast de Karma&Ojas wellness).

E40 (Oostende, Brugge, Gent,...): afrit 19 Aalst/Ninove --> Ninove (+/- 20 km). Deze "express-weg" naar Ninove volg je tot aan het einde van de 2-vaks baan: aan dit kruispunt met op de hoek een Vandenborre winkel ga je rechts! 500m. verder, aan het nieuwe kerkje (1° lichten) links = N255 Edingsesteenweg. Ca. 3 km verder rijdt men Denderwindeke binnen - voorbij de kerk op de linkerkant, net vóór de richtingwijzer naar Lieferinge, is nr. 402 (2° huis voorbij de apotheker en naast de Karma&Ojas wellness).

Leuven, Antwerpen,...: aan de ring Brussel rechts (!) houden (= eerst richting expo Heizel of Gent). Aan het knooppunt in Groot-Bijgaarden (splitsing naar Gent/Oostende) 'links' (!) houden richting Bergen. Verder afrit 13 Dilbeek/Molenbeek/Ninove. Rechts naar Ninove (+/- 18 km) (let op de snelheidsbeperkingen met trajectcontrole). Eenmaal in Ninove: aan de 1° lichten (hoek Vandenborre): rechtdoor. Na 500m.: aan de 2° lichten (nieuw rond kerkje op de hoek) links: N255 richting Edingen. Ca. 3 km verder rijdt men Denderwindeke binnen - voorbij de kerk op de linkerkant, net vóór de richtingwijzer naar Lieferinge, is nr. 402 (2° huis voorbij de apotheker en naast de Karma&Ojas wellness).

Met het openbaar vervoer: station Ninove - verder met de bus of belbus tot Denderwindeke kerk. (info trein: nmbs - bus: de lijn).

 

Denderwindeke is vrij centraal gelegen in het land waardoor het te doen is om tijdens een opleidings-weekend, zelfs vanuit de 'verre uithoeken', met de wagen 'op en af ' te rijden. Voor wie echter graag in de buurt wenst te verblijven (hotel, b&b,...) zochten we enkele mogelijkheden uit: lijst