Meditaties

 

Data 2021

In 2021 gaan de meditaties een heel jaar lang door via Zoom.

donderdag 28 januari 2021
vrijdag 26 februari 2021
zondag 28 maart 2021
maandag 26 april 2021
dinsdag 25 mei 2021
donderdag 24 juni 2021
vrijdag 23 juli 2021
zaterdag 21 augustus 2021
maandag 20 september 2021
dinsdag 19 oktober 2021
donderdag 18 november 2021
zaterdag 18 december 2021
 

We volgen met onze meditaties de bewegingen van de maan en mediteren altijd de avond voor het exacte tijdstip van de volle maan (dus bijvoorbeeld als de maan vol is op dinsdag om 13u45, dan mediteren we op maandagavond).

 

 

WAT HOUDEN ONZE MAAN-MEDITATIES IN?

We bouwen de avond zachtjes op in afstemming op het 2021-jaarthema "Aarde" en op het maan(d)thema (dat doorgegeven wordt aan wie is ingeschreven).

Deze opbouw leidt naar de meditatie waarin een gids uit ons collectief (Merlijn, Elim, Trismenia, Michaël, Rafaël, Gabriël of Metatron) aan het woord is via channeling. 

Wie nog nooit deelgenomen heeft aan een meditatie bij ons, geen nood, de avond wordt stap voor stap begeleid, we maken er keer op keer een mooi geheel van. 

 

DEELNEMEN

Om mee te doen is een basisnotie vereist van spiritueel werk, meditatie, of energetisch / helend werk. Het is geen meditatie-“cursus”, je wordt verondersteld te kunnen omgaan met reacties (fysiek, emotioneel, mentaal) die tijdens en na de meditaties kunnen opduiken.

Het is belangrijk dat je onderscheid kan maken tussen welke meditatie-indrukken interessant zijn om in groep te delen en welke voor jezelf zijn, dit om de uitwisselingsrondes niet nodeloos te belasten met te veel persoonlijke informatie of details.

Je hoeft echter geen doorwinterde mediteerder te zijn, je wordt zacht, liefdevol en veilig begeleid en meegedragen in het groepsveld, je krijgt tijd om te wennen, te groeien, je te ontwikkelen.
 

Er zijn twee formules om uit te kiezen:

1 - Het jaar-engagement

Je schrijft in voor het hele jaar en betaalt de jaarbijdrage op voorhand. 

Dit geeft je toegang tot het herbeluisteren (van elke meditatie wordt een audio opname gemaakt) van alle 12 meditaties, het hele jaar door.

Als je een meditatie mist, heb je achteraf nog een week lang toegang tot de volledige Zoom-opname (video), en het hele jaar lang tot de audio van de meditatie zelf (de Zoom-opname is van de volledige avond, de audio enkel van de geleide meditatie).

PRIJS: 180€ (12 meditaties aan 15€)


2 - Een losse meditatie volgen

Je betaalt het bedrag voor 1 losse meditatie en je kan de Zoom-opname van die meditatie gedurende de week daarna nog herbekijken.

PRIJS: 20€ / meditatie.
 

Je kan inschrijven via ki-shop.be/meditatie

 

Wie ingeschreven is voor het jaarengagement ontvangt via mail een code die toelaat in te loggen op onze meditatie-webpagina. Zo kan je wanneer je wil gedurende het ganse jaar de mp3-audio opname van elke geleide meditatie beluisteren. De integrale Zoom video opname blijft tot 1 week na de meditatie zelf actief.

klik hier naar de jaarengagement-webpagina voor de cyclus 2021