Meditaties

 

Data 2022

In 2022 gaan de meditaties een heel jaar lang door via Zoom.

- maandag 17 januari 2022

- dinsdag 15 februari 2022

- donderdag 17 maart 2022

- zaterdag 16 april 2022

- zondag 15 mei 2022

- maandag 13 juni 2022

- woensdag 13 juli 2022

- donderdag 11 augustus 2022

- zondag 09 oktober 2022

- maandag 07 november 2022

- woensdag 07 december

 

We volgen met onze meditaties de bewegingen van de maan en mediteren altijd de avond voor het exacte tijdstip van de volle maan (dus bijvoorbeeld als de maan vol is op dinsdag om 13u45, dan mediteren we op maandagavond).

 

 

WAT HOUDEN ONZE MAAN-MEDITATIES IN?

We bouwen de avond zachtjes op in afstemming op het jaarthema en op het maan(d)thema (dat doorgegeven wordt aan wie is ingeschreven).

Deze opbouw leidt naar de meditatie waarin een gids uit ons collectief (Merlijn, Elim, Trismenia, Michaël, Rafaël, Gabriël of Metatron) aan het woord is via channeling. 

Wie nog nooit deelgenomen heeft aan een meditatie bij ons, geen nood, de avond wordt stap voor stap begeleid, we maken er keer op keer een mooi geheel van. 

 

DEELNEMEN

Om mee te doen is een basisnotie vereist van spiritueel werk, meditatie, of energetisch / helend werk. Het is geen meditatie-“cursus”, je wordt verondersteld te kunnen omgaan met reacties (fysiek, emotioneel, mentaal) die tijdens en na de meditaties kunnen opduiken.

Het is belangrijk dat je onderscheid kan maken tussen welke meditatie-indrukken interessant zijn om in groep te delen en welke voor jezelf zijn, dit om de uitwisselingsrondes niet nodeloos te belasten met te veel persoonlijke informatie of details.

Je hoeft echter geen doorwinterde mediteerder te zijn, je wordt zacht, liefdevol en veilig begeleid en meegedragen in het groepsveld, je krijgt tijd om te wennen, te groeien, je te ontwikkelen.
 

Er zijn twee formules om uit te kiezen:


1 - Een losse meditatie volgen

Je betaalt het bedrag voor 1 losse meditatie en je kan de Zoom-opname van die meditatie gedurende de week daarna nog herbekijken.

PRIJS: 20€ / meditatie.

Je kan inschrijven via ki-shop.be/meditatie


2 - Het jaar-engagement

Je schrijft in voor het hele jaar en betaalt de jaarbijdrage op voorhand. 

Dit geeft je toegang tot het herbeluisteren (van elke meditatie wordt een audio opname gemaakt) van alle meditaties, het hele jaar door.

Als je een meditatie mist, heb je achteraf nog een week lang toegang tot de volledige Zoom-opname (video), en het hele jaar lang tot de audio van de meditatie zelf (de Zoom-opname is van de volledige avond, de audio enkel van de geleide meditatie).

PRIJS: 165 € (11 meditaties in 2022 aan 15€)
 Je kan inschrijven via ki-shop.be/meditatie

 

Wie ingeschreven is voor het jaarengagement ontvangt via mail een code die toelaat in te loggen op onze meditatie-webpagina. Zo kan je wanneer je wil gedurende het ganse jaar de mp3-audio opname van elke geleide meditatie beluisteren. De integrale Zoom video opname blijft tot 1 week na de meditatie zelf actief.

klik hier naar de jaarengagement-webpagina voor de cyclus 2022